ANBO- Energie collectief

Tot en met 1 november 2013 kunnen leden en niet-leden zich weer geheel vrijblijvend inschrijven voor het inmiddels vierde ANBO Energiecollectief. Op 1 november bieden energieleveranciers weer tegen elkaar op om dit collectief binnen te halen. Hoe meer inschrijvers, hoe aantrekkelijker zo’n groep is voor energieleveranciers. Des te scherper worden de tarieven die de energieleveranciers aanbieden.

Besparen op vaste lasten door vaste lage leveringstarieven voor een jaar dat wil toch iedereen in deze tijden van bezuinigingen? Inschrijven voor het Energiecollectief is vrijblijvend. Zowel ANBO-leden als niet-ANBO-leden kunnen zich inschrijven. Inschrijvers krijgen ongeveer twee weken na 1 november bericht over de besparing die het hun oplevert. Om deel te kunnen nemen aan het Energiecollectief en te profiteren van de lage tarieven, moet je wel ANBO-lid zijn of ANBO-lid worden.

Voor meer informatie over het energiecollectief of voor het bestellen van de energiefolders of de antwoordkaarten kunt u een mail sturen naar Lidia van den Eijnde: l.vandeneijnde@anbo.nl. Telefonische informatie: 0348466666.